کاشی سرامیک کف خاک قرمز
این نوع سرامیک از خاک رس قرمز تهیه شده است. تخلل این نوع سرامیک زیاد می باشد بنابراین جذب آب بیشتری دارد و در نتیجه دارای استحکام کمتری می باشد. این نوع کاشی در گذشته با ضخامت پایین ولی در حال حاضر با ضخامت های بالاتر ۱۰ میل هم تولید می شود. در صورتی که بخواهیم هزینه ساختمان سازی را کم کنیم از این نوع سرامیک ها استفاده می شود.
کاشی سرامیک کف خاک سفید
این نوع سرامیک از خاک رس سفید تولید می شود. تخلل این نوع سرامیک کمتر از خاک قرمز است، بنابراین جذب آب کمتی دارد. این نوع سرامیک استحکام بالاتری دارد و بعد نصب جلوه بیشتر دارد. قیمت این نوع سرامیک ها به دلیل بالا بودن قیمت مواد اولیه بالا می باشد.
کاشی لعابدار و بدون لعاب
نحوه تولید کاشی لعابدار و بدون لعاب شبیه هم می باشد، فقط کاشی های لعابدار یک مرحله بیشتر دارد آن هم این است که در یک مرحله یک لایه ی شیشه ای روی آن اضافه می شود که باعث زیبایی خاصی و طرح های مختلفی برروی کاشی ایجاد شود. کاشی های لعابدار بیشتر بر روی دیوار استفاده می شود چون لغزندگی زیادی دارد و برای استفاده برای کف مخصوصا کف محیط های خیس خطرناک می باشد، در این محیط ها از سرامیک های بدون لعاب یا لعابدار مات استفاده می شود.
درباره ما
شرکت دیناسرام تلفیقی از دانش، تخصص و تجربه می باشد، که فعالیت بین المللی خود را در قالب مشاوره تخصصی، در تولید، فروش و خرید انواع کاشی وسرامیک، تحت برند آغاز کرده است. در همین راستا، تلاش بسیاری را در جهت رضایت مشتری، ارتقا کیفیت محصولات، خدمات و تامین منافع استفاده کنندگان از محصولات انجام داده است.